Fylletråd!

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Fylletråd!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 29 Mar 2024, 09:08

Med andra ord, det slutade med att jag vann ingenting igår utan förlorade i stället!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 29 Mar 2024, 09:04

Gud så dåligt jag sov i natt - har ju inga lugnande kvar heller så därför också!

Ok - Z! Känns annars som jag har kontakt med AI sen redan våren 1990 för jag började höra röster redan då. Och har konstant hört röster sen dess och undrat ibland med vem är det jag hör eller kommunicerar med på telepatisk väg? Så för mig kan AI alltid ha funnits - i alla fall Aliens. Vissa dagar hör jag besvärjelseröster/hokus pokus röster och förstår inte varför? Är det någon trollkarl eller någon slags präst som hittar på något mot mig har jag ibland funderat på!?

Annars, igår så vann jag på Keno först 250 kronor för jag fick 7 av 9 rätt. Sen vann jag på mina extra Keno rader 400 kronor för jag fick 6 av 7 rätt. Sedan efter detta förde jag över pengar till Casino och skulle spela olika spel slots som Mega Fortune - kom vidare till hjulet och var ett steg från att vinna 10 tusen kronor. Sen senare kom jag vidare till hjulet igen och var då ett steg från att vinna över 24 miljoner kronor! :shock: Jag har fan ingen tur i mitt liv - det var det jag ville säga...

Re: Fylletråd!

by Leakim97 » 29 Mar 2024, 06:27

Fränt

Re: Fylletråd!

by zoegas » 28 Mar 2024, 18:59

Den är som en uppslagsbok som kan förklara komplicerade saker på ett förståeligt sätt. Jag är nog uppe i 1000 frågor snart. Den är skitball.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 28 Mar 2024, 18:51

De säger att det är en robot förstås och att dess svar kan vara missvisande och felaktiga och därför bör tas med en nypa salt. Men tänk att jag tänker inte så utan AI kan ha onda avsikter i baktankar. Det har jag läst i alla fall.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 28 Mar 2024, 18:47

Vet att det finn ChatGPT 3.5 och sen finns ChatGPT 4.0 men som jag ännu inte har tagit kontakt med. Och har på senare tid tänkt skapa ett konto och komma i gång med ChatGPT någon dag och mata den bland annat hela mitt liv och fråga tillexempel vad jag ska tänka på i min situation här ute i samhället eller göra. Är det lämpligt? Men tänkte också fråga er först som har kontaktat ChatGPT - vilka frågor ställde ni och vad för svar fick ni då? Det är frivilligt förstås.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 28 Mar 2024, 14:34

Det är Krim torsdag ikväll: Efterlyst, Svenska Fall och Norska Fall! Vågar jag se för jag har inga lugnande tabletter kvar? Kan inte lösa ut lugnande tabletter förrän nästa vecka.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 28 Mar 2024, 14:14

Fy fan - ibland tänker jag på henne kvinna som var psykisk sjuk och psykiatrin skrev ut henne fast hon var naken så de hittade henne sen död i en snödriva - naken! :shock:

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 28 Mar 2024, 12:50

Skulle lyssnat på överläkaren som tyckte att jag skulle ha 6 års behandling i stället för 2 år som jag fick!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 28 Mar 2024, 12:48

Jo, man måste hitta sina ljuspunkter i vardagen!

-"Alexander var sjukast utav alla psykpatienter så därför blev han utskriven först!".

"Aleander"

Nej, men jag har på senare tid känt mig som en loser. För ju mer jag tänker på mitt liv så ser jag att det gick åt fel hål. Ångrar ibland så mycket att jag skrev ut mig från psyket då på den gamla tiden. Men jag ångrar som sagt, bara ibland.

Re: Fylletråd!

by Leakim97 » 28 Mar 2024, 07:23

Livet går ut på att njuta av de små sakerna här o där, så känns det

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 Mar 2024, 22:30

Jag har inga höga krav längre. Jag har uppnått mer eller mindre mina mål och det är att få ett kontor, Elektrik Hylla samt musikhörna.

Nu vill jag mest bara ha sex, alkohol och cigaretter resten av mitt liv!

Top