Fylletråd!

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Fylletråd!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 23:44

Jag får se nu i natt om jag kan sova eller om jag kommer att sova mer eller mindre i vaket tillstånd för att se och höra drömmar vare sig jag vill eller inte! Tog nu min sista lugnande tablett så det kanske går vägen den här natten i alla fall - sen nästa natt och nästa natt igen vetetusan hur det kommer att bli? Kvinnorna som jag känner kommer i alla fall att hålla koll på mig den närmaste tiden - det kan jag lova! De är några övervakningskameror när det gäller mig.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 23:22

Det skulle bara vara filmregissören och skådespelaren David Lynch som skulle kunna förstå att kunna se och höra drömmar. We Live Inside in the Dream! För David Lynch kanske det bara är film men för mig är det på ett sätt på riktigt när man hör och ser drömmar;

0:27 / 2:21

Twin Peaks: Fire Walk With Me (1992) - David Bowie as Agent Jefferies - David Lynch:

https://www.youtube.com/watch?v=SVNQjThgg3o

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 22:50

Jag lever i en andlig verklighet vare sig jag vill eller inte bara just för att jag ser och hör drömmar!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 22:49

En annan faktor varför jag ser och hör drömmar kan ju vara att någon ha bett för mig nu igen - då kanske jag återinsjuknar av bara den anledningen. Schizofrena är ju besatta av demoner/andar enligt påvar och en del präster. Jag vill inte vara inlagd på psyket igen som även kan vara mångkulturellt - det blir ju någon slags andlig strid/religions krig på något konstigt sett.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 22:46

Ok - nej, jag knarkar inte och har aldrig knarkat utan det är säkert "bara" en hjärnskada från trafikolyckan som jag var med om när jag var fem år gammal - det är ju efterverkningar utav sådant även långt fram i tiden. Till och med hjärtläkaren sa att min trafikolyckan kan också vara boven i dramat att jag har hjärtflimmer idag.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 22:42

Ingen förstår mig ändå - varken inne på psyket eller ute i samhället! För andra kanske det inte är normalt att se och höra drömmar men för mig är det ganska normalt.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 22:38

Det är för att kvinnorna är rädda för mig när jag pratar om att jag ser och hör drömmar!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 22:37

Fan också, nu börjar kvinnorna som jag känner bli oroliga för mig och mer eller mindre "hotar" att lägga in mig! Blir jag inlagd på psyk igen så vet jag inte om jag orkar längre - för där på psyk kan jag ändå inte få den hjälp jag behöver.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 13:26

1 av 3 här;

Skulle inte förvåna mig om spikarna inte går in:

Image

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 13:09

Annars, det lilla jag sov i natt så drömde jag om att jag och kvinnlig psykolog blev nyförälskade så vi sprang lyckliga tillsammans. Sen stannade vi upp en stund och började krama varandra. Efter det så sa hon psykologen: - "Har du 2000 kronor som du kan låna till mig?". Jag svarade: - "Inom någon timma så kan jag ha ordnat det till dig!". Ja, det var den drömmen det!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 13:04

Jag hade velat ha öl till fotbollen men jag är för svag och rädd för att ge mig ut för att köpa öl - för hallucinationerna har tagit över mig mer eller mindre sen igår. Det brukar gå över men vet inte bara hur länge jag ska behöva vara passiv och leva i en abstrakt värld?

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 25 May 2024, 11:43

Vann igen lite på Roulett så jag spelade även 1 av 3 andelar på Topptipset också!

Top