Rostat bröd
Moderator: Moderator 1
Rostat bröd
Jag har inte ätit rostat bröd sedan jag flyttade hemifrån som yngling. Jo, som inlagd blev det det en gång, men annars inte. Mina föräldrar bjöd på rostade mackor om helgerna. Både ur en vanlig brödrost och en "portabel ugn". Till det hade vi marmelad av olika sorter och smak. Nu sitter jag och blir riktigt sugen. Jag funderar på att skaffa en brödrost, men vet inte vilket bröd jag ska ha i den. Några tips?
Re: Rostat bröd
Väl bara testa olika bröd. Har för mig jag rostade bondbröd.
Vår själ väntar på Herren, han är vår hjälp och vår sköld. /Ps 33:20
Re: Rostat bröd
Heter det formfranska det man brukar rosta? Citronmarmelad, mmm...
Re: Rostat bröd
Skogaholmslimpa eller franska är otroligt gott att rosta
Re: Rostat bröd
Röstar också på skogaholmslimpa.
Jättefranska, Rasker, Rostfranska, allt funkar med brödrost och marmelad. Nu blev jag också sugen på det.
Jättefranska, Rasker, Rostfranska, allt funkar med brödrost och marmelad. Nu blev jag också sugen på det.
Re: Rostat bröd
Jag köpte ganska nyss en brödrost. En Philips som bara kostade 350 spänn. Den är snygg också så jag låter den stå framme. Använder den ofta. Mest till franska.