Gör jag tacos blir det på ett halvkilo nötfärs. Får snåla med den, annars går det åt så mycket att andra gången jag äter av den blir lite för lite. Jalapenos är ett måste. Kanske att jag köper piri piri i kryddburk om den nu finns kvar. Massor av rå, gul lök vill jag ha på också. Jag älskar lök i alla dess former; Gul lök, rödlök, schalottenlök, purjolök och vitlök.
Det finns ett ställe kallat Taco bar i min hemstad. Är tydligen grundat 1983 o då var det något nytt på mathimlen. Jag har ätit där en gång, men det är länge sedan nu. Ska jag äta hårda bröd behöver jag kniv och gaffel för att få i mig det som ramlat ned på tallriken. Har ingen aning om storleken på portionerna. Jag antar att man får äta två gånger för att bli riktigt mätt. Beställa två gånger. Då blir det rejält dyrt.
Richard wrote: ↑21 Oct 2022, 07:41
Jag åt tacos i söndags. Min mamma bjöd mig på middag o hon vet att jag gillar tacos. Men jag åt bara 3 små tacos, för mumsade jag I mig 4 stora.
Tre små låter inte så mycket, Richard. Fast nu vet jag ju inte hur mycket du har på dem.
Taco Bar har en kategori som heter "Klassisk". Tror det är tre olika storlekar på rätten som satts på pränt; Regular/Grande/Super Grande. Tyvärr såg jag inga priser.
Creme fraiche tipsade någon om. Det har jag aldrig testat. Har knappt ens köpt det till matlagning överhuvudtaget. Jag kan inte gå på ett tacoställe med min gamla arbetskamrat, för han har fått för sig att han inte gillar det. Vad tusan, alla gillar väl tacos?