Fylletråd!

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Fylletråd!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 02 May 2024, 17:11

Jag tror det var sexet som sabbade min karriär eller vad tror ni? Sexet gick före på något sätt.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 02 May 2024, 17:08

Jag har fortfarande ingen porrfilm för jag känner att jag inte ha behövt det för jag kan få sex på riktigt men ibland drömmer jag ändå kanske om att se en porrfilm - men det blir aldrig av.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 02 May 2024, 16:45

Jag fattar inte - jag röker cigaretter och dricker öl samt tar neuroleptika som man egentligen i normala fall bli impotent av men jag blir aldrig det fast jag är + 50 år gammal. Jag har än idag överdriven sexual lust fast jag har knullat var och varannan dag sen runt 20 årsåldern. Det måste ha varit trafikolyckan som jag var med om när jag var 5 år gammal och som skadade min hjärna som gjorde att jag fick och har överdriven sexual lust - eller vad tror ni?

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 02 May 2024, 12:50

Jag känner igen den stora psykosen hur den kan bryta ut! Det börjar smygande och sen när snöbollen är i rullningen då kan det sluta bara på ett sätt. Men jag hoppas att psykemedicinen Risperdal ska hjälpa mig den här gången.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 02 May 2024, 12:25

Har inga lugnande tabletter idag heller utan kan lösa ut den medicinen först i morgon men jag har ordnat öl idag så jag kan lugna ner mig lite och kanske bli mindre rädd.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 02 May 2024, 12:22

Jag brukar ha 7–10 års skov då jag återinsjuknar psykiskt! Och nu är det 9–10 år sedan som jag blev extremt psykotiskt så jag var inlagd på psyket i 9 ½ månad. Jag var även lite psykotiskt i höstas och var inlagd på psyket cirka en vecka så det var ingen extrem psykos den gången som det var för tio år sedan. Varför jag blev psykotiskt då i höstas var nog för att jag hade tandvärk i flera månader och fick infektion/inflammation. Nu är det någonting annat som jag har... men jag hoppas det inte bryter ut till en fullständig psykos igen där abstrakta världen tar över helt och hållet för jag orkar inte med att vara inlagd på psyket nu igen.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 02 May 2024, 09:14

Jag har börjat hallucinera mer än vanligt på senare tid!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 02 May 2024, 08:32

Hade mardrömmar i vaket tillstånd kombinerat med röster! Drömde att vi män misshandlade varandra. Avhuggna armar och ben med mera. Sen när alla mer eller mindre var döda så sa en annan: - "Den serietidningen om dödsmisshandel vill jag ha - spola tillbaka filmen!". Väldigt våldsam dröm i halvt vaket tillstånd.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 01 May 2024, 22:39

Förresten så var ambulansen här klockan 03:00 men jag berättar inte vad som hade hänt - vill ha det för mig själv!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 01 May 2024, 22:30

Varit utsatt för minst 15 misshandel varav några mordförsök utav män - det kan bli en gång för mycket nästa gång så därför vill jag vara ensam när jag dricker mig berusad.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 01 May 2024, 22:28

Den onda sidan av Alex kommer ofta fram när jag dricker alkohol så därför vill jag helst dricka alkohol ensam för att ta hänsyn till andra och till mig själv. Vill inte sitta på rätt psyk på grund av att fyllan kanske spårar ur eller tvärtom typ.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 01 May 2024, 22:24

För har man mina psykiska symptom så har man nedsatt empati så jag kan inte hjälpa om jag är en isbit!

Top