Fylletråd!

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Fylletråd!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 18:33

Till och med för mig var runt 30 krascher lite för många under bara några år. Med antidepressiv medicin så hoppas jag att medicinen ska hjälpa mig så att inga hinder ska hindra mig till mina egentliga mål men jag tror ändå att det är lite för sent på något sätt. Det hade nog gått vägen med allt om inte psykosen hade brutit ut för tio år sedan. Ja, ja - det blir inte alltid som man vill här i livet!

Annars, när det gäller ärret som jag har - hur dum var jag som barn/tonåring att jag inte ens då begrep att jag är sjuk? Men det var så, när ingen anhörig tog upp om min trafikolycka en endaste gång under hela min uppväxt. Sen tog det för mig på psyket flera år innan jag för första gången berättade för psykologen att jag hade varit med om en trafikolycka och det var första gången jag hade berättat det för någon - så stängd var jag då på den tiden.

Sen kanske jag även slutar att älta om allt och yra om rymd sten och sådant när jag nu har den nya medicinen - hoppas!

Men det är så förbaskat att man inte kan bli av med mina psykiska symptom som jag har. När rösterna/hörselhallucinationer/telepati/ljudillusioner och musikhallucinationer och även synhallucinationer hela tiden är på mig så vill jag nästan bara lägga ner allt och låta psykiatrin ta mig till psyket för gott om det nu gick men dricker alkohol i stället för att stå ut.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 15:00

Annars, jag har nu tagit antidepressiva medicin i en vecka och i morgon ska jag enligt överläkaren dubbla min dos - sen hoppas jag komma ur Svarta Hålet en dag!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 14:48

Ja, så är det! Jag som har psykemedicinen Risperdal kan få hjärncancer på grund utav medicinen fast sannolikheten är liten men den finns. Sen är jag storrökare och som du säkert vet så innehåller enligt cigarettpaketet tobaksrök över 70 cancerframkallande ämnen. Det jag försöker för att inte få cancer är att äta nyttig mat och dricka nyttiga drycker samt kosttillskott men det behöver förstås inte betyda att det hjälper - har man otur så har man. Det jag borde göra är att promenera/röra på mig mer men jag har blivit så lat på senare år på grund av depression tror jag. Sen dricker jag alkohol ofta som också kan ge cancer men det gör jag för att jag vill leva livet som jag aldrig har fått göra tidigare i mitt liv känns det som.

Re: Fylletråd!

by Richard » 09 Jun 2024, 14:22

Jo, cancer kan ju i bästa fall botas, medans vissa cancer är hemska. Min pappas barndomskompis fick pankreas-cancer, alltså i bukspottkörteln, o det gick väldigt fort innan han gick bort.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 12:29

Hade jag inte för några år sedan gått till vårdcentralen med min höga puls som var över 160 i vilopuls så hade jag troligtvis dött. Läkaren på vårdcentralen sa att jag genast måste till akuten. Där på hjärtkliniken fick jag stanna i några dagar. Så idag har jag hjärtmediciner.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 12:26

Jag känner en kvinna som är och hälsar på mig ibland - hon fick cancer för några år sedan men hon blev botat så hon är frisk idag.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 12:25

Sen kan cancer botas ibland också så det är väl bättre på det sättet med.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 12:24

Ja, så är det nog!

Re: Fylletråd!

by Richard » 09 Jun 2024, 12:15

Jag oroar mig rätt ofta för hjärtstopp eller hjärtinfarkt, men inte så mycket för cancer. Kanske för att man då ändå har lite tid att förbereda sig på döden?

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 12:10

Eftersom det är så att jag var nära att dö utav hjärtflimmer häromåret och så säger dom vi schizofrena har dubblerad risk att dö cancer. Så det är nog så!

"Personer med schizofreni har en förkortad livslängd; minst 12–15 år kortare än för befolkningen i övrigt. Den viktigaste orsaken är den tre gånger högre dödligheten i hjärt- och kärlsjukdomar och en närmare dubblerad risk att dö i cancer.".

Google"

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 09 Jun 2024, 11:57

Nästa sjukdom som jag kommer att få i framtiden är nog cancer - skulle jag kunna tro! Det är som det är det som fattas också - som om jag väntar på den slutgiltiga striden. :lol:

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 08 Jun 2024, 21:02

Ja, men det är ännu större ärr/skada i min hjärna!

Top