Fylletråd!

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Fylletråd!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 18:55

Sen finns det seriemördare kod som jag försöker knäcka! Eftersom jag blev utsatt för en seriemördare när jag var tio år gammal.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 18:53

Det finns egentligen många koder att knäcka när det gäller onaturliga böjelser för sex. Inte bara bögars kod utan även incestkod har jag försökt knäcka i mitt liv.

Med andra ord, jag sitter här idag för att jag anklagade en i släkten för incest våren 1990. För jag blev tvångsinlagd/tvångsmedicinerad för att jag anklagade en i släkten för incest så därför sitter jag här idag.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 18:34

Som om jag är heterosexuell man som forskar om bögar - precis som om systemet/psykologerna gör som vill veta varför vissa blir bögar. Har i och för sig hört talas om amerikanska bögbomber där alla soldater blir bögar om man släpper in en sådan bög bomb över männens område- så det kan vara något sådant.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 18:21

Nej, nu går jag in i böglåten fast jag inte har knäckt koden om att vara bög utan mest för att låten är en 80-talsanda;

Nebulossa – “Zorra” | Benidorm Fest 2024 | La Gran Final:

https://www.youtube.com/watch?v=nbWCHAoxS_s&t=15s

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 16:25

När jag förutsåg mina krascher för drygt 2–3 år sedan så förebyggde jag för krascherna lite grand i alla fall - det är jag väl tacksam för idag men skulle ha kunnat gjort mer ändå! Hursomhelst, nu sitter jag här och väntar ut till bättre tider. Men glömmer inte synhallucinationen som jag hade för drygt en vecka sedan då jag såg bårhus och en röst som sa: - Bårhuset nästa, om 18 månader!". Det tog jag till mig...

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 15:50

Det är väl inte riktigt normalt att förutspå framtida krascher men jag gjorde det! Såg redan för drygt två år sedan att jag skulle få många krascher i år - det kan man räkna ut i vissa fall om man tillexempel har Filofax kalender som jag har och använder varje dag.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 15:27

Ja, har märkt att min personlighet har förändrats lite grand sen jag har börjat med rutin på mitt cigarettrökande - med andra ord, röker mindre och mer sällan. Upptäckt att jag hittar och tänker på annat i vardagen när tidstimern har kontrollen över mig när jag får röka cigaretter.

Har nu bara två krascher kvar av över 10 krascher sen en tid tillbaka - sen kommer det väl inga fler krascher förhoppningsvis, för då kanske det kan gå åt andra hållet i stället i framtiden? Förstår så här efteråt att det var därför jag fick hallucinationer som synhallucinationer relativt nyligen för det blev för mycket på senare tid med allt med mig men just nu har jag inga synhallucinationer i alla fall utan bara som vanligt hörselhallucinationer, ljudillusioner och musikhallucinationer. Annars, tycker att synhallucinationer är intressant upplevelse... som man kan blir skärrad av och att skratta sjukt skratt på grund av det men samtidigt som det är inget att leka med.

Dicker nu folköl och det gör jag också av den anledningen för att jag vill att tiden ska gå snabbare - det gör det när man är salongsberusad så skål!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 11 May 2024, 10:40

Annars, kollade min ekonomi och ser att jag nu bara har lite över 30 tusen kronor i skuld så nästa år ska jag väl vara skuldfri! Sen vet jag inte om jag någonsin mer kommer att ta lån? Jag har ju det mesta jag behöver i mitt hem så därför. Min generation vid min ålder har genomsnittlån runt ½ miljon kronor i skuld utöver studielån som de flesta har som jobbar.

"Hur mycket har medelsvensson i lån?
Hur mycket lån har medelsvensson? | Aktiemäklare
Baserat på statistik från SCB för mars 2018 så är svaret cirka 380 00 kronor per person om vi slår ut lånen över samtliga personer. Om vi istället nöjer oss med att fördela lånebeloppet över individer i åldersgruppen 18-65 år så blir svaret cirka 621 000 kronor per person.".

"Google"

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 11 May 2024, 10:24

Man står/sitter bara vid balkongdörren och riktar ljudförstärkaren mot olika håll så hör man "allt"!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 11 May 2024, 08:54

Man kan allt höra grannarna prata med varandra fast dom är inomhus och även andra saker om de har sex fast det är jag inte intresserad av. Min förra granne eller förr förra grannen som var med i Frimurare så kunde jag höra han ha sex med sin fru och då behövde jag inte ens ha ljudförstärkare. En annan gång för ett antal år sedan så hörde jag med ljudförstärkaren när två män som var berusade som pratade om att skjuta mig men det spårade ur senare hos dom för den ena mannen råkade av misstag avlossa ett skott inomhus av misstag - så det blev inget mer utav den kvällen.

Re: Fylletråd!

by zoegas » 11 May 2024, 07:10

Hur pass effektiva är de där? Kan man höra sins grannar? 😍😍

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 10 May 2024, 18:28

För ett antal år sedan avlyssnade jag över mitt område med en sådan här ljudförstärkare! Fick höra ett och annat.

Image

Top