Fylletråd!

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Fylletråd!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 20:19

Han fick en staty men jag förtjänar ännu större staty för att jag rörde en komet;

Michael Jackson - HIStory Teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=qw0D_KN2KN8

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 20:16

Jag vill ha en staty av att jag rörde en komet!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 20:03

Edit: ristat

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 20:02

Det står mitt namn i stenen enligt Aliens!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 19:57

Jag rörde en komet en gång i tiden så därför! Vet när stenen kommer och var den hamnar sen.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 19:56

Jag knäckte i alla fall koden för massmord med en asteroid!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 19:24

Edit: JÄVLA IDIOTER!!

"Bloggfrossa"

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 19:22

"Bögbomben
Jag och de flesta med mig har vid det här laget blivit ganska härdade när det kommer till all idioti som frodas i världen. Men då och då kan jag nästan ramla i backen av häpnad över hur illa den mänskliga hjärnan kan fungera under fel omständigheter.

Var nyss inne på CBS channel fives hemsida som rapporterade att Pentagon nu bekräftat att de faktiskt övervägt att utveckla en s.k. "Gay Bomb" - ett kemiskt stridsmedel vars kärna skulle bestå av ett starkt afrodisiskt hormon som vid träff skulle spridas för vinden och plötsligt förvandla alla heterosexuella fiendesoldater till sjukt knullsugna homosexuella.
"
JA, ni hörde rätt!!

USA:s militär har alltså seriöst lekt med tanken att skapa bomber som ska slå ut hela stridsförband genom att göra dem så oemotståndligt kåta på varanda att de slänger sina vapen åt sidan och istället börjar böga med varandra. Strålande. Vilken enastående hjärna som kom på den idén. Bara i USA, bara i USA.

Min fantasi är alldeles för begränsad för att kunna utforska hur det måste gått till på det mötet då idén till bögbomben presenterades.

De måste varit sanslöst malliga över det faktum att de skulle ta fram en kembomb som inte dödar människor utan på sig höjd skulle leda till skador på diverse kroppsöppningar.

Wow. Så smart. Alla vet ju hur homosexuella är. Tänka då att knäcka Den lede Fi genom att göra fiendsoldaterna sådär alldeles galet och farligt homosexuella.

Jag fattar inte att de inte kommit på det innan. Tänk, då hade Vietnamkrigen kunnat gå under parollen Ett massivt Woodstock och hur sjysst hade inte det varit att förvandla Irak-kriget till värsta pridefestivalen. Säkert inte mindre stökig men krig i fredens och kärlekens namn.

Ja, det är snudd på Nobels fredspris här känner jag.!

"Bloggfrossa"



JÄVLA IDIOTER!!

Re: Fylletråd!

by Zoidar » 12 May 2024, 19:05

Bögbomber är nog en myt... nog ...

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 18:55

Sen finns det seriemördare kod som jag försöker knäcka! Eftersom jag blev utsatt för en seriemördare när jag var tio år gammal.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 18:53

Det finns egentligen många koder att knäcka när det gäller onaturliga böjelser för sex. Inte bara bögars kod utan även incestkod har jag försökt knäcka i mitt liv.

Med andra ord, jag sitter här idag för att jag anklagade en i släkten för incest våren 1990. För jag blev tvångsinlagd/tvångsmedicinerad för att jag anklagade en i släkten för incest så därför sitter jag här idag.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 12 May 2024, 18:34

Som om jag är heterosexuell man som forskar om bögar - precis som om systemet/psykologerna gör som vill veta varför vissa blir bögar. Har i och för sig hört talas om amerikanska bögbomber där alla soldater blir bögar om man släpper in en sådan bög bomb över männens område- så det kan vara något sådant.

Top