Undrar om det har med din viktnedgång att göra? Spekulerar vilt förstås?mrsearlgray wrote: ↑07 May 2022, 17:27 nu hände det igen, gjorde en pannbiff med brunsås, första tuggan smakade fel och matlusten försvann helt så fick kasta den... såhär illa har det aldrig varit förut, har sen barn haft det såhär, speciellt med kött men de senaste dagarna är det nästan varje måltid nu
har ni också problem med texturen på mat?
Moderator: Moderator 1
-
- Guldmedlem
- Posts: 10305
- Joined: 19 Jul 2021, 18:04
Re: har ni också problem med texturen på mat?
- mrsearlgray
- Cesiummedlem
- Posts: 12876
- Joined: 12 May 2021, 18:49
Re: har ni också problem med texturen på mat?
ja kanske? eller om det kanske är höjningen av reagilan, har inte tänkt på det men höjde ju den för 2 veckor sen? kanske är en biverkningKlankedinken wrote: ↑08 May 2022, 04:00Undrar om det har med din viktnedgång att göra? Spekulerar vilt förstås?mrsearlgray wrote: ↑07 May 2022, 17:27 nu hände det igen, gjorde en pannbiff med brunsås, första tuggan smakade fel och matlusten försvann helt så fick kasta den... såhär illa har det aldrig varit förut, har sen barn haft det såhär, speciellt med kött men de senaste dagarna är det nästan varje måltid nu
Ja visst gör det ont när knoppar brister
- Moderator 1
- Aluminiummedlem
- Posts: 30
- Joined: 10 May 2021, 16:52
Re: har ni också problem med texturen på mat?
Jag flyttade tråden till Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Tror den passar bättre här.
-
- Guldmedlem
- Posts: 10305
- Joined: 19 Jul 2021, 18:04
Re: har ni också problem med texturen på mat?
Du får läsa på.. kanske ger den luktförändring eller liknande.. tänk om det är en underliggande psykos som blommar upp?.. Spekulerar givetvis!mrsearlgray wrote: ↑08 May 2022, 11:32ja kanske? eller om det kanske är höjningen av reagilan, har inte tänkt på det men höjde ju den för 2 veckor sen? kanske är en biverkningKlankedinken wrote: ↑08 May 2022, 04:00Undrar om det har med din viktnedgång att göra? Spekulerar vilt förstås?mrsearlgray wrote: ↑07 May 2022, 17:27 nu hände det igen, gjorde en pannbiff med brunsås, första tuggan smakade fel och matlusten försvann helt så fick kasta den... såhär illa har det aldrig varit förut, har sen barn haft det såhär, speciellt med kött men de senaste dagarna är det nästan varje måltid nu
Re: har ni också problem med texturen på mat?
Jag har/har haft sådana problem. Då har det handlat om konsistensen på maten. Värst har efterrätter varit. Säger bara apelsinfromage, och det vänder sig i magen.Klankedinken wrote: ↑08 May 2022, 13:02Du får läsa på.. kanske ger den luktförändring eller liknande.. tänk om det är en underliggande psykos som blommar upp?.. Spekulerar givetvis!mrsearlgray wrote: ↑08 May 2022, 11:32ja kanske? eller om det kanske är höjningen av reagilan, har inte tänkt på det men höjde ju den för 2 veckor sen? kanske är en biverkningKlankedinken wrote: ↑08 May 2022, 04:00
Undrar om det har med din viktnedgång att göra? Spekulerar vilt förstås?
Egentligen är allt bara på låtsas.
Re: har ni också problem med texturen på mat?
Jag fixar inte fiskbullar i vit sås. Men i övrigt har jag inte problem med konsistenser.
In a world where you can be anything, be kind.
Re: har ni också problem med texturen på mat?
Samma här Tibbs.
Re: har ni också problem med texturen på mat?
Jag tycker att konsistensen på mogna bananer är vidrig. Om jag ska äta banan får det absolut inte vara slemmigt och geggigt utan bananen måste vara nästan omogen.
"What is to give light must endure burning" ~ Viktor Frankl
Re: har ni också problem med texturen på mat?
Håller med om bananerna. Gillar inte heller trådiga saker som apelsiner och sparris. Frukter överlag kan ha äcklig konsistens.
Egentligen är allt bara på låtsas.
Re: har ni också problem med texturen på mat?
Idag blev texturen på min purjo och potatissoppa väldigt konstig. Fick slänga den. Purjolök ska vara extra billig nu i inflationstider.
Den som tvingas ut i vildskog
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye