När jag dricker så dricker jag massor, finns liksom ingen botten. Men nu har jag bestämt mig. Ingen alkohol på ett bra tag. Fast blir deppig och får ångest utan.
Jo, det gör det. Men under tiden är det ett helsicke. Och att veta att det bara går att ta bussen till bolaget, sitta ute i solen och dra en cider, gör lite ont.
Jo, det gör det. Men under tiden är det ett helsicke. Och att veta att det bara går att ta bussen till bolaget, sitta ute i solen och dra en cider, gör lite ont.
En hink på 10 liter. I den tappa ljummet vatten men passa dig socker bygger mycket på volymen lagom 2.5 kg det går bra utan att ha något som ger smak. Jag använder inte ordet mäsk för jag jäser inte potatis som de gör för brännvin. Du kan ta och köpa Ekströms nyponsoppa största förpackningen hälla i direkt i brygget. Upp till randen av hinken eller om du köper ett jäskärl på 25 liter som du fyller till 20 liter. På hinken innan du tar Gladpack och lindar över öppningen ta två paket jäst en av var sort. smula sönder i brygget. OBS! Torra fingrar annars degspad på händerna. Plasta in den låt den stå på en plats varmt gärna vid etelement gör små hål i plasten med kniven du skär av plasten för kolsyran att komma ut. Låt stå 3-5 veckor. Du kan smaka på det efter en vecka, nästan ingen ide, det har ingen styrka att tala om, är det sött och gott. Behåll. Har det Kommit "fel" jäst kan det bero på det att det inte smakar gott. Häll ut sätt nytt. Ta, efter 3-5 veckor bra styrka då.
Samt anpassa ditt drickande till när du har pengar sätt en sats då, det har du råd med. Drick inte överdrivet mycket när både har och inte då räcker det bättre och längre och du lägger dig vinn om ett bra resultat och kan bjuda hem folk på egengjort vin.
Jag är stolt över mig själv; Jag drack ingen starköl idag trots att jag har tio i kylen. Ska försöka spara dem tills på lördag. Tog just fram min sista 2,8:a, får nöja mig med det. Det är inte drängfyllan jag vill åt, jag vill bara bli lugn och fin, få ro i sinnet. Alkohol för mig innebär avslappning.