Infektion?

Här kan du fråga om eller diskutera dina kroppsliga sjukdomar.

Moderator: Moderator 1

Post Reply
User avatar
Koi
Talliummedlem
Posts: 5456
Joined: 11 May 2021, 18:30

Infektion?

Post by Koi »

Hur vet man om ett sår är infekterat? Min katt körde in klon i axeln på mig idag. Hon skulle hoppa och använde mig som mellanlandning. Var ett sår med mörkrött runt en timma efter. Tvättade med alsolsprit.

Får väl se om det börjar vara eller nåt. Kattklor är allt annat än rent.
User avatar
Geta
☢️ Americiummedlem ☢️
Posts: 36983
Joined: 10 May 2021, 16:52

Re: Infektion?

Post by Geta »

Det blir rött runt ett infekterat sår.
Hit kommer bara änglar med salt i tygvecken, som vet konsten att tiga inför den som alltid fått hjälpen försent, försent. Ylva Eggehorn
User avatar
Koi
Talliummedlem
Posts: 5456
Joined: 11 May 2021, 18:30

Re: Infektion?

Post by Koi »

Ok. Tack. Får hålla lite koll
yrväder
Skandiummedlem
Posts: 4297
Joined: 14 May 2021, 15:36

Re: Infektion?

Post by yrväder »

Handen svullnar upp , och du har ett rodnad runt bitmärke. När läkaren känner ovanför kan han känna att den handen avger lite värme jämfört med andra handen. Jag har haft den läkaren en gång innan som jag fick då med hörslen på vänster öra. Han remittera vidare till öron-näsa-hals specialisten. Det är en riktigt skicklig läkare. Fick pencellin/antibiotika medicin för handen. Hade 1 karta kvar - 1 tablett och det räckte till 3 dagars egenbehandling av urinvägsinfektion. Efter det har jag helt och hållet slutat kissa mer än en gång till antalet på natten. Kom ihåg att jag läst det när jag läste bruksanvisning användningsområde urinvägsinfektion stod med. Effektiv medicin.Nu är den slut .
Post Reply